Languages

Форматни пили

Назив:
Z3200-Z 3800
Производител:
Robland
Опис:

Форматна пила за сечење на иверица

  • Должина на количка  3200/3800 mm
  • Јачина на мотор 7,5/10 H
Назив:
NZ3200 - NZ3800
Производител:
Robland
Опис:

Форматна пила за сечење на иверица

  • Електрично дигање на пила
  • Подесување под агол од 45 степени
Назив:
PS 3200 X3
Производител:
Robland
Опис:

Најнова генерација на форматни пили на ROBLAND

  • Дигитални покажувачи на димензии 
  • Должина на количка 3200/3800 mm